A név kötelez! – Állati doboz

Képtalálat a következőre: „book a sloth club”NÉV: Book a Sloth Club
A HÓNAP TÉMÁJA: Állati
KÓD: PROLOGUS10
ÁRUHÁZ: http://bookasloth.club/
FACEBOOK OLDAL:https://www.facebook.com/bookaslothclub/?fref=ts
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bookaslothclub/

[# A dobozért hatalmas köszönet a Book a Sloth Clubnak! #]

A lajhárok betörtek a hazai piacra, elég erősre sikeredett a kezdés. A napokban hozzám is érkezett egy mintadoboz, amelynek nagyon örültem, igaz, hogy a kézbevétel kicsit váratott magára, egyetemi tanulmányaim miatt csak tegnap sikerült végrehajtanom ezen akciót. Milyen jó, ha mama kéznél van, és átveszi.

Kezdjük rögtön a negatív dolgokkal, mert azokat tapasztaltam meg elsőként. Sajnos a posta leragasztotta, de konkrétan telibe az emblémát, és a kis lajhár mintha nem is lett volna a dobozon. Véleményem szerint nagyon fontos a mai világban a külső, hiszen a borítót, csomagolást, dobozt érzékeljük először szemünk segítségével. A cuki lajhárom meg mintha nem is lett volna a logó része. A Sloth és a Club felirat enyhén kivehető maradt azért. Nem tudom, hogy a postásokat a három közül melyik zavarhatta leginkább, hogy úgy érezték, ennek bizony indexen a helye.

1

Természetesen leszedni sem tudtam, ha bombabiztos ragasztó létezik, ez biztosan olyan, így aztán rajtahagytam. (Ha minden igaz, akkor ezt a problémát már orvosolják a következőben, úgyhogy emiatt nem kell aggódnotok.) Illetve a doboz tetején is változtattak, egy teljes méretű lajhár fog rákerülni, ami szintén szerencsésebb megoldásnak ígérkezik.

Ami viszont különösen pozitív, hogy végig nyomon tudtam követni, hol jár a csomagom, nem kellett azon izgulnom, hogy esetleg elkeveredett. De ha erről lett volna szó, akkor is kiderült volna azonnal, és nem kellett azzal törődni, hogy “Á, majd holnap felhívom őket!”

22447538_1633873966662964_1186759547_n

A dobosz témája, igazodva a LAJHÁRhoz az “Állatok”, és ehhez megfelelően válogatták össze a termékeket is. Magát a dobozt rögtön kiszemelte a cicám, alig akarta, hogy kibontsam, tuti megérezte, mi van benne. 😀 De jól szórakoztak a fürdőbombámmal is szerencsére.

A doboz kibontásakor egy tartalmi lap fogadott, amivel majd ti is találkozhattok. Ha meglepetést szeretnétek, vagy a kicsomagoláskor megtapasztalni a dolgokat, nem pedig előre lelőni a poént, akkor ne ezzel kezdjétek! Ez egyébként azért is előnyös, hogy ellenőrizhessétek, minden megvan-e a kis csomagotokban. Nálam rendben volt, és semmi sem sérült meg, ennek is külön örültem.

Kaptunk néhány képeslapot, amelyek jópofák, valószínűnek tartom, hogy könyvjelzőnek fogom őket használni. Ezzel Roald Dahl előtt tisztelegnek a csomagkészítők, aki 101 éves lenne (esetleg enyhe utalás a 101 kiskutyára?). Szép gesztusnak tartom. Illetve volt még egy állatkölykös képeslap is. Személyes kedvencem lett a fürdőbomba, ami Cheer Up Buttercup néven fut (Lush), isteni citromfű illattal. Erről instagramon láthattok egy képet, majd igyekszem dokumentálni a további sorsát is. A tea is megtetszett (ragaszkodom a városomhoz, és hát tiszaföldvári termékről van szó), hétvégén kipróbáljuk. A teasütemény is finom volt (mire felfigyeltem a dologra, anya már az egyiket meg is ette).

22447506_1633873876662973_1566859102_nTérjünk is át a könyvre, amihez egy írói üzenet is járt, igaz angolul. Viszont ezt még én is megértettem, hálás voltam az egyszerűségért. (Az angoltudásom sajnos egyenlő a nullával egyébként.) A könyvnek azért örültem kifejezetten, mert magamtól biztosan nem jutna eszembe, hogy egy ilyet megvegyek a boltban. Lauren Fern Watt tollából az Egy kutya bakancslistája lapult a dobozban. Alapvetően nagyon más témájú könyveket olvasok, és állatos próbálkozásaim általános iskola harmadik osztályában a Vukkal véget is értek. Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek rá, ha elolvastam biztosan hozok róla bejegyzést. Valamint mágneses könyvjelző is járt hozzá, ilyet már régóta akartam.

Összességében engem nagyon megvett magának ez a doboz, természetesen van még hová fejlődni. Ne feledjétek, hogy ez csak egy tesztdoboz volt, az első igazi doboz már másfajta lesz. Még jobb. Ahhoz képest pedig ez a tesztdoboz is megállta a helyét, én kellemesen csalódtam, de szerintem a Prológuson mindenki. Egyértelműen ez az ősz legnagyobb dobása számomra. Ráadásul az Owlcrate a mintájuk, úgyhogy megéri befektetni rá. Legalább egyszer.

Ha pedig használjátok a kódunkat, ami a PROLOGUS10, akkor 10% kedvezményben részesültök! Először 100 darab doboz áll rendelkezésre, 6990 forintos áron, illetve a fenti infoboxban található honlapon tájékozódhattok az előfizetési lehetőségekről.

IMG_7259

Az alábbi linkeken megtaláljátok a Prológus bloggereinek bejegyzéseit, videóit:

So-So videója: https://www.youtube.com/watch?v=3x_XfBAuryw

Zsebi blogposztja: http://maybeimabookworm.blogspot.hu/2017/10/book-sloth-club-mintadoboz-unboxing.html

Noémi blogposztja: https://egyszervolt-konyvsarok.blogspot.hu/2017/10/book-sloth-unboxing-allati-doboz.html

Számokban kifejezve:

Összegzett értékelés: 4/5
Design: 3/5
Meglepetések: 4,5/5
A könyv: 5/5, de erről olvasás előtt még nem igazán tudok nyilatkozni, mindenesetre nagyon örülök neki.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s